Monday, 10 November 2008

My part time job as a male whore

This is going to be a simple and short post...I've been tagged by a Cinderella (because she's so white....egg white bila kana masak..and thanks to someone yang ajar sia mengeja Cinderella..ko la penyelamat bangsa..) very lame one..but it looks fun...well, I'm having the beiolman syndrome today..I'm feelin' extra good today....rape me-i let you rape me twice..you fuck me-I want more....huhu..

1. Take a recent picture of yourself right now
Wel: done..done..done..done..done..done...done (x5)....

1.1 Adik, abang, kakak, makcik, pakcik dan nenek-nenek, ada berapa banyak kah gambar yang telah di ambil oleh si bengong ini?
Wel: Betul ka ni tag dia ni...hahaha...done(x5) = 5....lepas tu ada 6 lagi...6+5=11 gambar-gambar..

2. Don't change your clothes, Don't fix your hair..just take a picture
Wel: Again?!!..done..done..

3. Post that picture without editing
Wel: Ok..sia inda mengedit sebab inda tau mengedit..huhu..

4. Post these intruction with your picture
Wel: Done...

5. Tag 10 people to do this
Wel: Sia pilih....

Kuai [sorry ah kuai..ko penat lagi tapi sia rindu ko lama suda ba'h'.......lama inda nampak]
Mell [yang ini..betul-betul mau minta kebenaran jejaka bernama fred la...kalau buli dan sudi silakan sumandak tagalog..hehe..]
Claire [huhu..jan belas dendam ah claire..ko garang dan ganas...tapi best..kasi ngam mood la ba lain kali..huhu]
Sweetie [ehem..ehem...ling oh ling..pakai yang inda nampak dari atas punya ah..sebak jantung jejaka lain nanti...belum lagi nanti masuk hospital kurang darah bedarah hidung...]
Vera [...........blur..haha...inda ba vera...cuma mau check out new update from you..hehe..]
Beck [I'm ready this time girl..spank me...or rutan pun buli juga..come on..rip my ass till it melt..rock on girl!]
Jerryster [ni mungkin peluang terakhir ko menjadi model untuk jiwa nurani sendiri..hehe..buat sehabis baik punya..hehe..)
XigorX [bro..this time sia harap yang betul2 rock punya la..hehe..tapi kalu salah trip..jadi horny inda apa ba'h'...]
Andrik [alala...mengacau ka..busy lagi ko exam kan...ok ok..inda apa..kalu sudi beri yang terbaik..putus tak bisa di sambung..kusut tak terhurai...hilang tak bisa di ganti....huhu..]
Reno [ko ingat ko lepas suda kenen..haha...sia inda pecaya la kalo tiba-tiba pic son goku yang ko kasi keluar..haha..tp kalo begitu la resemblance kamu..buli pakai juga..hehe..]

Sempena menjelang hari krimas yang semakin hampir..mari la kita bermaaf-maafan..hehe...salah silap budi pekerti sila ampunkan...makan minum yang belum kena bayar balik..sila halalkan.huhu....cheers and thanks!

*Count how many pictures were actually taken in the making... (but ended up only one picture for release)

32 comments:

†bandaged-knee† †Broken-Medusa† said...

arghhhH!! LOL.. wel!!.. u killed me!! lmao!! >_<"" arghhh!!.. O_O"" okay fine.. O_O"" will post it asap! lmao!! O_O"" ugh..

btw.. 1st phrase to baaa haha! lmao!!!..boooyaahhh.. booyahhh... *giving u rain dance* lol.. xD

Wel^Beiolman said...

beck.....hahaha....first phrase mana..hahaha..spank me beck..haha...ko suka rutan kan..sia kasi ko hadiah rutan la kalu ada chance ni..haha..

†bandaged-knee† †Broken-Medusa† said...

haha! wel sa uda done doing it.. haha i mean ur tag! dang wel! haha!!.. O_O"" time makan lagi tu.. xD bah2.. ;) prep on! lol haha! jk jk jk.. ^_^ pop on.. O_O"" eh.. rock on.. :P hehe. ^_^ xoxo

Mell_f said...

si fred bilang ok ba wel..sy kasi ok sj biarpun dia bilang nda..haha..mmg muka di kg air la ko wel..haha..sy nda sanggup tgk,tlampau kg air-ness..sy mau lari dan lari ni.

ko ingat kg air lagi ka wel? haha..kalau ko nda ingat abaikan la.sy cakap pasal makanan tu,bukan lain. haha

Wel^Beiolman said...

Mell..yeye..sumandak tagalog dapat kelulusan finas dan sirim..haha....apa salah kg air ni mell...haha..part timer sja ba..haha..

sedap tu nasi ayam dia d sana..hehe..kuah lada dia pun ok jg.hehe...

kuai said...

wakakaka... (lusu tu kumin kamurang)

Ba'h' wel... napa kunun nama sa numbur satu ja ni... ahaks! (taip keKG.Airness betul tu mell!!)

tapi demi c wel, dengan sepenuh jiwa raga, sa cuba bergambar sendiri2 di upis walaupun panat.. wakaka.. tunggu!

cLaiRe Bennet said...

o my goat~! here we go again....stimness & kg.airness face....hahahhaha

XiGorX said...

hehehehe...I couldn't help but agree sama dorang ni wel..but, with your look like that, your standard bukan kg.air la....high class sikit ko ni...heheheh

XiGorX said...

done with the tag....hehehe...

Wel^Beiolman said...

kuai...haha..ba'h'..tengkiu ah..napa ba ada keKG airness ni.haha...malang betul nasib wajah ini di perlaku sebegini..haha...sebab sia mau bg ko no 1 la..ko mau no 2 ka..haha..nanti sia urut ko ah...petang..hehe..masa sejuk2 dan samar2 tu cahaya..huhu..

Claire....stimness?hahaha....sia serius pun gitu sja sia dapat buat ba claire..haha..

XigorX...hehe..tangkiu la.nasib ada yg kasi selamat sia..haha..sia mau pindah dr kg.air suda la ni..si xigorx jd pengurus projek.haha...thanks bro..appreciate it..

sweetie~ said...

wel skali pandang muka ko mcm baru abis berjuang atas ranjang....tp dua kali pandang mcm muka ko sgt horny dan minta kesian spy kana bagi...wkakakakakaa.....sry ar komen ala2 horny sbb c claire bilang horny tuesday....kekekekee

sweetie~ said...

itu gambar sy nda bagi muka atau pandangan atas...tp sy akan bagi gambar yg bhg bawah....buli ka? muahahahahaha....tunggguuuuuuuuuu!

Wel^Beiolman said...

Sweetie.....bawah lagi bagus sweetie..hahahaha..inda sabar sia tunggu ni..kalu yg bawah la..hehe....

alala..mcm mana ko tau sia baru habis bejuang...kedapatan lg..adada..sebab inda cukup tepaksa la minta lagi..haha..sgt ka?wahaha....sempena horny tuesday la ba ni sweetie..haha....

ReNo said...

Warghhhhhhhhhh....*dush,dush* silaka ko wel...mati la ko sana! harap2 ko mati sengsara kana rugul! haha alamak napa ko taru juga nama sy ni ah? napa ah?

Memang keKg.Airness'an tu ada ka? hehe ok la tapi isk, masalah sy teda kamera plak ni? aik napa ni henpon pun rusak ni? ba tunggu la sy antar kadai luk ah wel...hehe

kajempak said...

so gay dude!!!!

Wel^Beiolman said...

Reno...haha..ok ba reno...haha..alang2 ko hantar kedai..terus ko begambar d kedai..haha....jan ko pura2 ba reno..haha..ko suka tu..kasi wakil anak bapak la..haha..

Kajempak aka lele..haha..bro..lain kali aku p kl..kau diam2 d ruma..haha.kan melepas..hehe..ada tawaran menarik sekadang..order 1 mlm dapat 2 mlm.haha....let d world be beioled..haha.

cLaiRe Bennet said...

funny komen c sweetie! hahahahhahahha

Wel^Beiolman said...

Claire...haha..macam ko paham saja message dia cuba sampaikan kan claire..pendekatan yg lain sikit la kali ni..haha......

cLaiRe Bennet said...

iya...mmg pendekatan secara telus la mengkali ni cubaan c sweetie ni..hihihih u go girl!

Wel^Beiolman said...

Claire..hehe..secara telus murni ka ni..hahaha..ada lg tetawaan kecilan ko kan.hihihihi....

cLaiRe Bennet said...

ada...kau buli imagine ka tu tertawaan kecil sy tu? hahahha

Wel^Beiolman said...

Claire..napa pula inda buli claire..hehe....lebih kurang sja ko sama si aguk punya leretan tatawaan ba..haha...

XiGorX said...

lucu eh...sa terhibur la baca kamu punya comments ni...hahaha...kalah2 majalah ujang ni..hehehe

Wel^Beiolman said...

mesh..jan ko mengejek ba mesh..haha...majalah ujang kalah ka ni..haha..ada bakat jd kartunis jg kami ni tau..hehe..

Mell_f said...

hahahaha..xigorx,sy pula terhibur baca comment ko tau.

bah si reno,marah jg ko tu..tag sj baini,jan ko panas2 ba di musim hujan. si wel punya idea pun bgs,bgmbr trus di kedai gmbr..haha..sot la idea kau wel, mari sini tu kepala sy ketuk..haha

sweetie,ko kotakan janji mu aa..bukan setakat si wel sj menunggu,sy pun turut tidak sabar ni tau. haha

Wel^Beiolman said...

Mell...haha..ba mell..kita sama2 sabar menanti la ni ah...hehe..mcm mana la tu ah...hehe...ko rasa mell anu ka tu ah..hehehe..sorry ah sweetie..nda tahan mau begosip ba..haha..excited mo tunggu ni..surprise ba ni kan...

si reno inda marah ba tu...hehe..dia sengaja nanti dia kasi tunjuk 6packs dia..bedarah hidung ko mell.haha.....kalo ko mau begambar satu badan d kedai paling ngam tu reno..suru durang kasi adjust sikit tu boroi..haha...jan ko merajuk reno..hehe..si mell pun menunggu suda..hehe..

cLaiRe Bennet said...

hahaha..sot ka sda kamu ni? ekkeke..tp sy pun tia sabar mau tgk tu yg..ala anu ba...yg..hehe sweetie sm c reno la ni kana tunggu..hahha

Mell_f said...

bah,kita nantikan la mana satu yg bikin bdarah idung. reno vs sweetie. haha..mcm man vs wild pula. claire,ko pun tmasuk tu..tp oleh sebab ko spesel di hati n mata sy,sy nda mau gosip ko la. si wel baini yg duluan bawa bgosip..sy pun turut terlibat secara inda sengaja. jan ko nda mau mgaku sana wel,para commenter bole jadi saksi..haha

Wel^Beiolman said...

Claire..sia juga claire..hihihi...jadi ko kenen bila..jan ko lari kama claire..

Mell...menasal kamu bedarah hidung nanti...reno vs sweetie..haha...adada..pandai2 ko kasi salah sia kan mell..hehe..ko kama tu penasihat projek..haha...

kestau sedia no sweetie..sia p beli tisu byk2 kasi sumbat hidung sia supaya inda byk darah kuar...

cLaiRe Bennet said...

hahahaha.....ngam la tu mell..kita mesti sehati sejiwa...haha sy tia pyh la yg kenampakan..ketutupan sja la...hihi

urang ranau said...

semua ok and normal till i read the label..cinderella (ok la - ko refer diri ko kah ni), male whore - ehem2 and suddenly rape..anyway u look hot wel, nda da kipas ka di sana tu???

Wel^Beiolman said...

Joy..cinderella was the tagger..hehe.....sia kana rape ba..bukan inda rela tp terpaksa merelakan..hehe..sia look hot?wahaha..malu sia o..hehe..mau mandi la ni..hehe.kasi sejuk.haha..

Claire...hehe..ko bertag team sama si mell suda ka ni..adadada...mcma mana la sia mau survive ni..hehe..