Friday, 28 November 2008

Freestyle Friday..

Happy Friday Chaps!

Couple of minutes ago...I have just finished watching one of my old time favourite movie...Wyatt Earp..earlier before that, I was working on a New Year 2009 layout for my blog..I spent around 3 hours trying to customize the layout up to my liking..I'm almost there..mostly all basic stuffs i.e. colours, font, structure for 3 columns template...I have not decided yet as I have another 2 columns template that I've kept for a while...well, it is too early to tell which template I would go for the year 2009...I will be applying the same concept though as the current template that is simple...hehe...

It is already Friday and I don't have any particular activity to do today...paling betul, I don't know what to do today...I applied leave purposely untuk mengasi habis cuti yang berlebihan...Yesterday evening, after I got back from my friend's place, checked and troubleshoot his laptop.......I cleaned up the territory as well as bathing our new puppy, a Siberian Husky...I don't know what had gotten into him yesterday..he was so hyper; running from there to here and around the house...one minute he disappeared and when checked he was already gone upstairs...siapa la yang ajar dia ni..another minute he disappeared then suddenly ran at me as if he didn't see me at all and hit my leg then tergulik gulik...stuntdog ka apa dia pikir buat macam tu..haha....bongok punya anjing...haha...well, the puppy was given by Mr Jew's colleague....oh ya..our previous dog (biggy) I mentioned months ago that was missing..is now back..he was missing for almost 3 weeks if not mistaken and he was so skinny when he balik "nangis" minta makan...siapa suruh bersosial tidak mahu ingat rumah..haha...I believe he has tasted the life of being a male dog..haha...I dont know how many but I'm sure he would prefer to stay with us where he can get free food everyday rather than whoring around the housing area still have to find his everyday meal...haha...

Macam mana la mau tidur ni...now rasa lapar pula...huhu..I think I'll go out for a breakfast and try to sleep la..a'ight peeps...have a great day and enjoy your eve to weekend..Cheers!

17 comments:

Gallivanter said...

Cute puppy!

Gallivanter
http://www.danielfranklingomez.com

Wel^Beiolman said...

Gallivanter..haha..cute tp bongok..haha...kesian puppy kana cakap bongok..pa buli buat la..masi muda begetah kan..haha..

†bandaged-knee† †Broken-Medusa† said...

ouch!! prep! :( always lucky! hahah!!... ^_^ eeee.. lov ur puppy wel.. O_O"" mine can only gotten from the virtual thingy.. xD how lame.. lol anyway.. ;)

hav a great day.. ;)

wel ko beli barbie2 laa ko main d uma.. xD will fill in ur day hehe ^_^ ~ jk!

waiting for ur new layout perhaps..? ;) .. juz dont put chrismas background laa wel.. jk :D hahaha

opps.. dont marah2 aa all readers..? lol hahah!! christmas pun cristmas laa.. lol ^_^

xoxox wel.. ;)

Wel^Beiolman said...

Beck..haha..lucky betul balik2 dapat prep ni tau..haha...

barbie?wahaha...idea yg bagus..kerismas?haha..wont change until new year ba beck..sia mood kerismas pun mcm teda sja o..apa lg mau taru pokok pokok...haha..

merry kerismas beck..hehe..

Kadus_Mama said...

oh!! itu kah puppy yang kena kasi minum infant formula tu??? hehehehe
Punya kiut..lain kali ko p cakap dia bongok, habis lah ko kana gigit nanti..ekekekee

JerryInc said...

puppies are cute hahaha

cLaiRe Bennet said...

hehe..mmg gitu ba kalau budak lagi...lari sana lari cni..cam gila sja..hehe

ada kau kasi makan c biggy jg ka? rajin2 kasi makan dia ba k...p beli tu ayam pny kepala d tanker...hehehe

Wel^Beiolman said...

Kadusmama...dia minum infant formula la kenen.besar sikit sja..nanti mau ajar dia minum beer suda..haha....sebab dia belum ada nama lg..sia kasi nama dia si bengong la sementara ni..haha...

Jerry..wow..jerryster.where hv u been matey..haha..eventhough they cute..still bengong..hahaha....

Claire....dulu2 si durang si biggy mana bengong mcm ni..haha....

i've explained to u ba claire..hehe..will do....hehe..

sweetie~ said...

nah sy tau sda c wel suka yg free style....keke....ingat kan dulu kau suka yg biggy style....opss....off topic ka...

cLaiRe Bennet said...

Sweetie..haahaha...freestyle byk mcm la ba tu sweetie..haha...ada jg biggy style ka..haha....

Mell_f said...

haha..dia mau kelihatan comel ba dimata ko tu wel,ko ni nda paham2 lagi hint dia kasi tu.

Time kecil dia cumil la,time besar mcm musang suda dia tu..tp lebih bgs la dr chihuahua kecil yg bising. haha.

Nayden79 said...

Kawaiiiii... sy nemau ckp kiut! Kalu bongok, ko kasi sy laitu Wel

Wel^Beiolman said...

Sweetie..pembetulan la betul2..sia lupa sia guna profile ko claire..haha..

"Sweetie..haahaha...freestyle byk mcm la ba tu sweetie..haha...ada jg biggy style ka..haha...." was written by me..haha..

Mell..haha...sia inda mau tinguk dia comel ba mell..sia mau tinguk dia steady sama cool..haha..inda apa la..si bengong jg nama dia buat sementara ni..hehe..besar mcm musang?haha....ya la..kecil2 pun ngok suda..apa lg besar..

Madpie...sebab dia bongok la dia special..haha...kalu dia pandai..mcm normal inda best..haha....mangkali la..hehe..

cLaiRe Bennet said...

tu la si wel..heran sy kijap adakah sy hilang ingatan sb nda ingat bila pla sy ada comment gitu..hehe

sama la kali dia pny nakal tu sm 7e...mcm gila sja lumpat sana lumpat cni...ada lagi stail dia mau pusing2...sot..hahaa

Wel^Beiolman said...

Claire...7e..bgs2 ada giant ada tesco mau jg kasi nama si 7e...kasi low standard betul o kan..haha...hari ni si bengong mogok...haha..sia balik lintang pukang semua brg yg dia buli kasi lintang pukang..dia bejaya meloloskan diri dari territory dia la..betul si jew mesti mau kasi tinggi tu tembok dia tu..dia ingat dia munyit ka memanjat segala dinding..haha..

cLaiRe Bennet said...

hahahha...sb dia kana jumpa d 7eleven ba tu..then durang yg kasi nama gitu..melekat sda nama dia..tia pa la..hihihi

tu si bongok ingat dia munyit la tu...suda pun bongok..hahaaha

Wel^Beiolman said...

Claire.haha..sebab tu la nama dia bongok..kalu ko panggil dia si bongok dia p tempat ko tu claire..atleast unik la nama dia dari 7e..haha....

dia belum mengenali diri dia ba tu claire..haahaha