Friday, 26 September 2008

Another blurry day..

Yay it's Friday! T.G.I.F?Yeah of course!....what the hell am I going to do today? Earlier today, I woke up at 6:42am...continued my sleep and woke up the second time at 7:58am..darn it! If I kept on sleeping..I might lost my mood the whole day because of the overslept thing..I can't sleep over my normal 4-6 hours a day..I can sleep less than that though..last night after returning from a short night out with Mr Joel...I watched my old DVD collection...the "Knocked Up"..I think it was the 3rd time...I slept at around, quarter pass 3am I guess...so no wonder I woke up this early..switched on my PC and checked my email...office email which I replied some that require a quick action...then tried looking for any interesting stuff to download...anime of course...none! then as usual, checking my blog...replied some comments..accepted a request then blog hopping..lompat si katak lompat p mengacau...then after wards, I started to think..what am I going to do today (again)? I've done almost all of my stuffs yesterday...I can wash my ride later on Sunday..I don't really like this feeling, you know....this is when I was always got beaten by the desire to buy DVDs...I am trying to not buy DVDs at this moment...I just hope if I go there, only movies that I'm currently looking for are available in good quality (100% copy of an original DVD) I guess I'm going out later to have my 3 meals a day lah ni..going to watch some of my DVDs collection before the DVD shop to open at around 2pm...

It's nice huh when you're so free doing nothing..writing your mind out helps you to decide several things in life...enjoy your day in office and happy working...HAPPY FRIDAY!

16 comments:

ReNo said...

Du nuthing? bukan ko pigi pejabat juga ka semalam? hehe sian tulah ko jadi boss. aha wel dingar nasihat buaya pinsin ni..opsss *salah cakap ni* Kawin la ko capat2... teda masa ko memikir apa mo bikin dengan masa ko tu..kui,kui,kui.....

Yang Benar...

Wel^Beiolman said...

reno sia p ofis semalam inda sampai satu jam pun....ni hari mau p ofis lagi?inda mau la..haha..suda si mell kasi ko quotation ka..haha..ko sponsor sia kawin kan reno..ko dapat tu quotation baru kita runding tuk keramaian pula..haha...

Yang Free...hanya la si wel...haha

Ornest said...

Sya pun minat betul cari DVD. Klu sya cari DVD, sama ada Ultraman atau pun Barbie. Kasih tingu anak2 bah. Klu ko sdh ada anak nanti, gitu juga ko tu nanti Wel hehehe... Yesterday sya beli DVD dari org yg jalan2 di kadai kupi... RM15 for 2 DVD.. Murah kan? Hell Boy 2 dan Forbiden Kingdom (Jacky Chan and Jet Li). Tarang juga o... tapi DVD F.K rosak pula separuh jln.. part penting lagi tu masa sedang berlawan.. Bikin panas butul.. time ko astik sdh tingu, rusak pula .. ngai tiau betul :D

Wel^Beiolman said...

ornest...Rm15 for 2 DVDs....quite ok laa...master copy ka?haha..tinguk org jg ba tu.ada yg sekadar dapat tinguk n dengar..hehe..like me I buy for my collection as well..suda sia tinguk forbidden kingdom..hell boy 2 ada la tp sia inda mau beli kalu bkn 100% quality..ahaha..napa la kamu suru sia kawin ni..haha..teda calon ni tau..harap sumandak masuk memimang ni..haha..hahah..rosak..beli baru suda la nampaknya..hehe..kalu sia ada anak kali berabut mau ada koleksi dvd sendiri..ko tau la budak suka simpan barang durg kan..haha..

cLaiRe Bennet said...

knapa kau nda kerja ni??? haa?? hehe

Wel^Beiolman said...

claire...napa la ba claire..haha.sia off la..tunggu ko datang bawa 15 butul beer ni.haha..

XiGorX said...

waaa soo good la you..so free...nay' don't worry, life is great..I mean being single is great..yg sudah kawin tu they don't know what they are missing...tapi butul juga la, kalau ada masa wel..(kalau ada masa aa..hehehe)..kawin la...hehehe..Ceh, macam la sa sudah kawin bah..hahaha

Wel^Beiolman said...

Xigorx..sia mimang ada masa ni..ahah..sebab telampau byk masa byk kali kawin la tu mesh..haha..ahaha..ada lagi statement kasi sedar diri sendiri ba di hujung..nasib ko sendiri sedar ko belum kawin jg mesh.haha...

kuai said...

Happy Friday to u too welll... ko panjang cuti oooo

pinjam DVDs.. lol

Wel^Beiolman said...

kuai..Wahahaha..panjang ka..kesian la sia yg bukan selalu cuti ba.hehe..pinjam?haha..ko dtg sini la..ada jg mau masak magi tuk sia..hehe.

happy weekend kio!

JerryInc said...

yeah...happy friday!!! hahahaha

Wel^Beiolman said...

Jerry..happy friday and weekend! ready for weekend?..haha

Mell_f said...

Haha..sampai sini kaitu quotation.

Ko mau kawin pun,belum cukup 10k kan wel. apa bulih buat kan,tgk dvd sj la,atau minum linutau (percubaan mau kasi melakat tu linutau sama si wel pula..haha)

Fyi,itu company view sy utk kali ke3 suda ni,tapi belum ada apa2 call. mgkali dorang view sebab mau tgk muka sy sj tu tau. LOL.

Happy weekend wel!

Wel^Beiolman said...

Mell..lex ko mell..durg inda pasti ba tu malaysian atau tagalog tula mau view sampai 3 kali..haha..anyway all the best and looking forward to see u "here"..haha..

sampai sini ba tu mell...haha..10k kalu enjoy siok lg dari mo p belanja org makan..bili baju satu kali pakai sja..haha..best lg p daftar sja terus p melancong.yeah..jom mell..ada special "diskaun" ka tu kalu sia..hehe..

Jan la ko paksa sia minum linutau ba..mentang2 minuma fav ko..haha.tu sja syarat sia inda dpt kasi tunai kali kita "besama" la..haha..sia mau beer jg..haha..

Mell_f said...

Bah,ko kasi pass dulu minum linutau baru sy kasi diskaun la ah. Yg free tu nda bulih pakai suda,sy dengar jg cakap ko,takut nti ada perbarisan utk meminang pula. hahaha.

Wel^Beiolman said...

Mell..haha..sia rasa sia pass suda tu tau mell..suda sia belajar minum linutau since I was tadika..haha...ya btl la..jan la ko kestau org lain ah..haha..nanti kalu sia lambat ambil numbur..kana putung suda yg di dpn..mcm inda cerah sja peluang tu tau..haha..