Tuesday, 7 April 2009

Wrong Timing....

It is as what the title says...

I have to spend lots of RM to fix a car...have no option than to swap a second hand gearbox and replace its clutch kit...

I've saved some RM meant for other debts but unfortunately...you would not know when disaster strikes, wouldn't you?

It's no one mistakes..it just happened and it gives me no option...

Cheers to that though and thanked him for whatever it means...

*A different issue...to whom it may concern: why can't you think and grow up to have a bit of civilization in your head and cares for the consequences to others in their daily life? You dare to say....you want to be a better person in your 'terms' but can't you even think of this small-common-sense-thing that ruining your own credibility as an educated person....

10 comments:

cLaiRe Bennet said...

odoi...kiut jg tu kucing...ada si billy pny cube cni...3X3 ada..4X4 pun ada...tp sama jg dua2 sy nda dpt kasi selesai..hahaha

sama sepa kau meradang tu welster?

toturi said...

wel macam ko gergitan berabis sama tu 'to whom it may concern' saja tu. lol. apa hal?

Wel^Beiolman said...

Claire.....haha..ada terik dia ba kenen tu tp sia pun inda dapat jg selesai..WTF la..haha..

bukan marah ba tu...ngam2 lg jadi melepaskan batuk d tangga la...teda kahak..haha

Tot...sama si 'whom it may concern' la..haha...tida jg gerigitan ba tu...cuma bila di pikir sedalam lubang cacing...yg belajar tinggi2 last2 otak yg teda pelajaran lg ada kesedaran civik..haha..apakah pelajaran tidak memberi anda kesedaran sivik tetapi hanya ilmu 'kepandaian' men'consequence'kan mereka yg ada di sekitaran?haha....

Mell_f said...

Kucing main cubic puzzle XD

Stidi ko wel..hehehe

sweetie~ said...

cool down my darling.....hehe

itu cubic dulu masa kicik2 sia buli susun semua warna skali gus oo tp lupa sda tu trick....aiyaaa...

Wel^Beiolman said...

Mell...haha..ko suka ka kalu ada kucing mcm ni mell..haha..3 hari suda sia nampak dia mencuba tu..hehee...setidi ba jg ni mell..

Sweetie...ok ba darling...inda jg marah gunung berapi ba ni..hehe.

ada terik dia kan tu...sebab makin tua makin inda bijak la ba tu buli lupa..hehe

toturi said...

hehe lek2 ko wel. ko p makan ruti kawin sana penang ada tu ekeke

Wel^Beiolman said...

Tot...apa roti kawin..inda pena dingar o..haha..ok suda ba..suda minum bir semalam..haha..

jew said...

jadi mau minum bir lagi ka ni malam wel?hahaha

Wel^Beiolman said...

Jew..taie ko la..kalo ko belanja mau la..haha..cukup suda semalam..haha..