Thursday, 26 February 2009

Experiencing and appreciating life....

......Happiness is not really a matter of events, be it grand or just a simple moment in time. It actually depends on the tides of the minds. But generally, there are little precious things in our lives that matter the most which guarantee our true happiness.....


...Happiness is a state of mind, but it's the little things that matters. You don't have to reach for the moon, just appreciate the things that you have that are within your reach...

Even husky knows the meaning of experiencing and appreciating...


12 comments:

Gallivanter said...

Agreed!

Gallivanter
http://www.danielfranklingomez.com

Mell_f said...

Maka nya wel,bergembira la ko disana ah.

Besar suda si husky,cuba la kucing sy bole membesar dgn cepat mcm dia. aishhh.

Qhris said...

puppy ko ka tu c husky? uiseh pintarnya pakai bantal :)

tp em tu 1st pic..pnya bida tu ppuan! wakaka

betul la itu ..appreciate whatever we have now then u can feel yr happiness :P details sendiri lah tau

san said...

Butul tu wel, No need to reach and going to the moon if we are.. bah.. tia tau uda mau sambung.. nongeris gia.. hehe.. but ya... happines...

But for me lah.. senang sekali mendapat kegembiraan semasa berada didalam situasi yang mereka sukai, tetapi terlalu sukar untuk mendapat kegembiraan di masa-masa kesukaran.. dan benda ini bukan selalu orang dapat....

cLaiRe Bennet said...

sy rindu sda si husky yg gete...hihihi

betul la tu ba...little things that matters...tp yg plg susah tu mo control supaya sentiasa berfikiran begitu... ;) a bit of reminder everyday is good la...like this one.. ;)

Andrik McVean said...

yang gambar pertama tuh nampak photoshop..tapi..lucu gak lah sia tinguk..heheheh

Wel^Beiolman said...

Dan...yeye..agreed!

Mell..hehe..sia mimang enjoy mell..detik saat mesti di ingati dan di enjoykan...hehe..besar suda si husky kan..tp masi bengong jg..haha...horny jg...

Qhris....puppy kami (jew's)..pintar kan pandai pakai bantal..baca newspaper tu kalu mau birak..haha..sepa la santik kalu mau birak..haha..hehe...happiness kalu inda kana appreciate inda la jadi happiness.hehe..

San...emmm..sia ada bingung sikit ni..haha..ya la..kalu suda sampai bulan atau dapat tu bulan bukan buli makan jg..haha..mimang senang happy kalu sinang ba..kalu susa mana la happy..haha...tp lepas menempuhi kesusahan mimang happy jg..haha..

Claire..ko rindu kana 'anjakan' si husky ka ni claire.haha...apa mau control? napa la mau control? bengong..haha...sepa suru mo control?haha...enjoy every moment of ur life sja ba tu..simple as that..dont ask for more just enjoy and make it better...hehe...

Andrik..PS ka..haha...tu ppn inda sedar ada tu bear d belakang dia kan..ada power halimunann ba tu bear tu..haha...

Qhris said...

bca nius taim birak tu sy rasa c husky ikut ko la itu..selalu dia nampak, nda lama da blajar sigup lg tu ..

sweetie~ said...

alamak tadi try post komen ada error plak....adiiii.so sy ulang lagi komen tadi....hehe

itu beruang pengsan sbb talampau bau taik tu pompuan ka atau dia terover stim nampak tu buntut pompuan yg sexy? hahaha....sry lain2 yg sy komen...haha

Wel^Beiolman said...

Lumis..haha...bukan sia tuan dia..kalu sama sia..dia diam sja tu..haha...suka dia baca pasal politik tu kalu masa birak.haha...menigup susa sikit sebab tecium sja terus dia batuk kenen..haha..

Sweetie...hi baby..hehe...dia stim ba tu nampak tu buntut yg seksi kenen..haha..atau dia heran apa tu ppn buat..haha..ok ba sweetie..missed u..haha..

sweetie~ said...

u missed me ka wel? bah apa lagi date la kita....haha. cbuk ba skarang ni....outstation saja ni....tiring jgk ni....but i'm grateful that i still have a job to keep...amen! hehe

Wel^Beiolman said...

Sweetie..hehe..miss..hehe....kesian ko kan..rest2 la k..nanti keras taie kalu selalu busy keja sampai kurang minum air..haha...yeah..thanked god kan...cheers!